Interessante links 2
 
 
 

Op deze bladzijde vind je een aantal interessante links i.v.m. de Klassieke Oudheid. Het is niet de bedoeling om zo volledig mogelijk te zijn. Sommige links verwijzen ook naar sites die zelf een groot aantal links verzameld hebben.

Het CIRCE project (A Classics & ICT Resource Course for Europe) onderzoekt hoe computertechnologie het onderwijs in klassieke talen en cultuur in het Europa van vandaag kan verrijken. Het project werd uitgewerkt door een partnerschap van leerkrachten klassieke talen uit België, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

 

Classici retiarii is een webring van sites met als onderwerp de Klassieke Oudheid. Op de site (www.classica.be) vind je, naast de ledensites, tal van links naar websites die iets te maken hebben met de Klassieke Oudheid en de Klassieke talen.
Nuntii Latini: de Finse radio verzogt wekelijks een nieuwsbulletin in het Latijn. Op de site kan je naar die berichten luisteren. Je vindt er ook de geschreven versie van het nieuws.
 
Voor alle opmerkingen, suggesties, verbeteringen slechts 1 adres.
© Vakwerkgroep Latijn Bim-Sem Mechelen 2002-2009